Zăpada a provocat accidente în New York

shares

Zăpada

Zăpada a provocat un accident multiplu între mai mult de 20 de vehicule pe o autostradă din New York: un mort. Accidentul a mai lăsat un rănit și zeci de oameni prinși în vehiculele lor în mijlocul furtunii. Drumul a fost închis ore întregi.

În această marți, o furtună puternică de zăpadă a provocat un accident de circulație spectaculos, pe o autostradă din statul New York, care a lăsat balanța fatală a unui mort și a unui rănit.

Între 15 și 25 de vehicule s-au ciocnit pe I-90, chiar în afara orașului Buffalo. Accidentul a lăsat mașini stivuite, ceea ce a generat un blocaj de trafic care a durat câteva ore.

Un șofer care călătorea în mașină de cealaltă parte a drumului a înregistrat cu telefonul mobil accidentul monumental. În imagini puteți vedea haosul și dificultatea autorităților de a face față situației de urgență în mijlocul furtunii puternice de zăpadă.

Serviciul National de Meteorologie a emis avertismente de senzație termică pentru o vastă zonă din sudul Texasului în Canada și din Montana și Wyoming în New England.

Related Posts