Sylvester Stallone nu a murit

shares

Sylvester Stallone

Acesta este modul în care Sylvester Stallone a răspuns la zvonurilor propriei morți. Versiunea a atras multă atenție în rețelele sociale, iar steaua chiar trebuia să clarifice că este încă în viață.

În ultimele ore, o mulțime de pagini de pe Facebook și Twitter au început să se plângă de "moartea" actorului american Sylvester Stallone.

Problema a avut o asemenea relevanță în rețelele sociale, că steaua de 71 de ani a fost forțată să pună capăt speculațiilor și a lansat un mesaj puternic pentru a respinge zvonul.

'Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!' - a scris actorul atât pe contul lui de Twitter, cât și pe profilul de Instagram.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone) pe


Mesajul lui Sly Stallone a fost însoțit de o imagine care fusese virală, în care a fost indicat că a murit, iar cauza fiind cancerul de prostată.

Zvonul despre moartea lui au început din septembrie 2017.

Fight time ...FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone) pe


Curând, Sylvester Stallone se va întoarce în Creed II. Cu câteva zile în urmă, și-a încântat fanii, împărtășind posterul filmului, a cărui premieră este planificată pentru acest an.

Dolph Lundgren apare imagine, care a jucat ca Drago în Rocky IV și Stallone, cu glugă și în fundal, așa cum le-ar sta bine rolul lor în calitate de mentori. În prim-plan, îi puteți vedea pe Michael B. Jordan și Florian Munteanu, un boxer profesionist care sare în lumea cinematografiei și care joacă ca fiul lui Ivan Drago.

Related Posts