Un vehicul fără pilot ucide un pieton

shares

accident mortal

A fost publicat un videoclip despre un accident mortal care implică un vehicul fără pilot. Poliția a lansat un videoclip, care arată momentul imediat al unui accident în Tempe, SUA. Acolo, pentru prima dată în istorie, un vehicul fără pilot ucide un pieton.

Poliția din orașul american Tempe a publicat un videoclip care arată momentul unui accident istoric, în care, pentru prima dată în istorie, un om este ucis de un vehicul fără pilot.

Înregistrarea este realizată de două camere - una orientată spre drum, iar celălaltă în interior. Vehiculul fără pilot al lui Uber se deplasa pe autostradă pe timp de noapte în condiții de iluminare slabă. La un moment dat o femeie cu o bicicletă a apărut pe drum și, aparent, automatizarea mașinii fără pilot nu a avut timp să reacționeze.

Primul accident înregistrat care a implicat un vehicul fără pilot, care a condus la deces, a avut loc pe 18 martie. Uber a anunțat deja suspendarea testelor pe vehicule fără pilot în mai multe orașe, printre care Tempe, Pittsburgh, San Francisco și Toronto.

Related Posts