Cea mai mare linie de croazieră din lume

shares

Symphony of the Seas

"Simfonia mărilor" este cea mai mare linie de croazieră din lume. La 27 martie 2018, în portul Malaga, Spania, compania Royal Caribbean a prezentat lumii noul proprietar al titlului celei mai mari nave de croazieră - "Symphony of the Seas".

Noul vas este al patrulea vas din clasa "Oasis" și, conform tradiției, fiecare navă a acestei clase este puțin mai mare decât predecesoarea sa.

În octombrie 2015, santierul naval STX Franța, a început munca pentru Symphony of the Seas, cu un tonaj de 228.081 tone, o lungime de 362 de metri și o înălțime de 72,5 metri.

Înainte de a ajunge în portul din Malaga, nava a trecut cu succes cele patru zile ale ultimelor încercări pe mare. Testele au început efectiv la jumătatea lunii februarie, iar nava a trecut cu succes aproximativ 80 de teste de navigabilitate.

O altă caracteristică distinctivă a liniei "Symphony of the Seas" va fi introducerea pe scară largă a noilor tehnologii digitale. Acum, pasagerii navei vor putea face multe lucruri, pornind de la procedura de înregistrare, cumpărarea biletelor, rezervarea locurilor și comenzile în restaurant, folosind o aplicație specializată instalată pe smartphone-ul lor.

Prima linie de croazieră "Symphony of the Seas" va începe la 7 aprilie 2018 și va avea loc peste Marea Mediterană. După aceasta, după efectuarea unei treceri transatlantice de 12 zile, se va deplasa în portul Miami, care va deveni baza sa principală.

Related Posts