Jake Paul este dat în judecată

shares

Jake Paul

Jake Paul va trebui să se ducă la tribunal pentru un proces despre casa pe care a închiriat-o în Pranksville, SUA ... care l-ar putea costa milioane de dolari.

Jake a fost dat în judecată de Cobra Acquisitions, LLC - care deține casa Jake, recent construită și care se presupune că a închiriat-o în 2016 - pentru că ei pretind că sunt pagube substanțiale la domiciliu, în timpul perioadei de închiriere de un an și jumătate.

Potrivit documentelor obținute, Jake a închiriat casa în mai 2016 pentru suma de 17495 USD / lună. El s-a mutat în decembrie 2017 și a părăsit locul ruinat - -peisaj mort și mobilă ruptă.

Cobra spune că Jake nu a dezvăluit că a fost un prankster celebru pe YouTube când a fost închiriată pentru prima dată, dar că a devenit rapid evident ce linie de lucru a fost în ea. Ei susțin că pompierii au fost chemați de mai multe ori în timp ce locuia acolo, iar vedetele social media ar fi supărat vecinii în mod constant.

Inutil, Cobra nu crede că depozitul de 40.000 de dolari acoperă daunele estimate. Ei cer unui judecător daune de cel puțin 2,5 milioane de dolari.

I'm teaching them how to conquer America @emiliovmartinez & @ivanwmartinez

O postare distribuită de Jake Paul (@jakepaul) pe

Related Posts