The Meg [trailer]

shares

Jason Statham

În noul shark movie din 2018, The Meg [acțiune | groază | Sci-Fi], după ce a scăpat de un atac al unui rechin uriaș, Jonas Taylor (Jason Statham) trebuie să se confrunte cu temerile sale pentru ai salva pe cei prinși într-un submersibil scufundat.

Jason Statham ('Spy', 'Furious 7', 'The Expendables') și actrița chineză Li Bingbing ('Transformers: Age of Extinction', 'Forbidden Kingdom', 'The Message') sunt stelele din thrillerul de acțiune 'The Meg', regizat de Jon Turteltaub ('National Treasure', 'Last Vegas').

În filmul The Meg, submarinul de mare adâncime care face parte dintr-un program internațional de observare submarină este atacat de o creatură masivă, considerată anterior a fi dispărută, iar recent s-a aflat că face dezastre în Pacific.

Jonas Taylor este recrutat de doctorul oceanograf chinez Minway Zhang (Winston Chao), împotriva dorințelor fiicei sale Suyin (Li Bingbing), pentru a salva echipajul și oceanul de această amenințare de neoprit: un rechin preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu și-ar fi putut imagina este că, cu ani înainte, Taylor întâlnise aceeași creatură înfricoșătoare. Acum, în echipă cu Suyin, trebuie să se confrunte cu temerile sale și să-și riște propria viață pentru a-i salva pe toți cei din submarin, aducându-l din nou față în față cu cel mai mare prădător al tuturor timpurilor.

Related Posts