Vineri 13

shares

Vineri 13

Vineri, 13 aprilie 2018. O singură referire la numărul treisprezece și cauzează asocieri neplăcute. Potrivit superstițiilor, orice problemă poate apărea în această zi. Este recomandat să vă pregătiți în avans și să aflați de ce trebuie să vă fie frică, vineri 13 și cum să evitați problemele.

În aprilie 2018, trebuie să supraviețuim uneia dintre cele mai periculoase zile, vineri 13. În multe țări din întreaga lume numărul 13 provoacă teamă oamenilor. Unii îl numesc numărul diavolului și al morții, alții doar se bazează pe superstiții și cred că acest număr atrage probleme și necazuri. În orice caz, energia grea a zilei ne face să credem în puterea neobișnuită a acestui număr. Noi trebuie să știm în avans despre pericolele care ar putea să ne aștepte în această zi neobișnuită.

Caracteristicile zilei de vineri 13 aprilie 2018.

În această zi, Luna va intra în Pești, ceea ce ne va ajuta să ignorăm problemele reale și să plonjăm în lumea propriilor fantezii și iluzii. Cu toate acestea, nu uitați că, în ziua de vineri, 13 ar trebui să fim întotdeauna în alertă. Deci, din când în când, încercați să vă întoarceți la realitate și să acordați atenție la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. În acest moment, nu se recomandă implicarea în muncă, care necesită concentrare, deoarece probabilitatea de eroare este prea mare.

În cea de-a 27-a zi lunară, ar trebui ca mai mult timp să fie dedicat finalizării cazurilor deja începute. Noile începuturi ar trebui amânate într-un timp favorabil, deci planurile voastre se pot prăbuși în orice moment.

Luna în scădere este momentul potrivit pentru a analiza acțiunile viitoare. În acest moment, o persoană are noi gânduri și idei, dar este mai bine să le realizeze în timpul lunii în creștere. Este util să se facă bilanțul lucrărilor efectuate și să se ia în considerare toate greșelile făcute pentru a preveni apariția lor în viitor. În această zi, nu trebuie să vă grăbiți să luați decizii, deoarece greșelile vă pot afecta foarte mult reputația și pot deveni un subiect de discuție pentru alții.

Vineri este întotdeauna sub auspiciile misterioasei Venus. În ciuda impactului pozitiv al planetei, atmosfera din jur va provoca multe disconforturi. Energia va fi atât de grea încât poate provoca agresiune din partea rudelor. În această zi, cuplurile îndrăgostite nu ar trebui să petreacă prea mult timp împreună, pentru că orice lucru mic poate provoca o ceartă mare. De asemenea, nu este recomandat să faceți contacte noi și chiar mai mult, să mergeți în căutarea iubirii. Potrivit astrologilor, în acest moment este mai bine să fii singur cu tine și apoi să eviți momentele neplăcute și înșelăciunea de la alții va fi mult mai ușoară.

De ce să vă fie frică de vineri 13?

Vineri, 13 este o zi misterioasă. Cu un singur număr, există multe semne și superstiții. După cum sa dovedit, multe dintre ele sunt adevărate.

Desigur, pericolele pot fi aprinse acasă, dar este mult mai ușor să se confrunte cu probleme pe stradă. Mergeți la drum, alegeți doar traseul obișnuit. Uneori spiritul rău ne poate conduce spre locuri necunoscute, iar sarcina voastră este să rezistați prin orice mijloace.

Seara este mai bine să stați acasă, să nu participați la activități zgomotoase și mai ales să nu vă plimbați pe stradă. În această zi, distracția și râsul nu au loc. Prin urmare, încercați să vă comportați cât mai liniștiți posibil, mai degrabă să fiți mai abstracți de la comunicarea cu ceilalți și să rămâneți singuri.

În lumea de astăzi, oamenii folosesc gadgeturile zilnic și, așa cum arată experiența, vineri, energia negativă a zilei afectează chiar și munca computerelor, tabletelor și telefoanelor. Nu uitați să salvați imediat documentele importante sau, dacă este posibil, să renunțați complet la utilizarea dispozitivelor electronice.

Orice nou angajament ar trebui amânat într-o zi mai favorabilă, deci, în vineri, 13, norocul este puțin probabil să fie de partea dumneavoastră. Pentru a evita greșelile grave și ireparabile, nu este necesar să luați decizii importante în această zi, de care depinde viitorul dumneavoastră.

Vineri, 13 nu este recomandat să joci o nuntă. Conform semnelor populare, căsătoria încheiată în acest moment va avea o durată scurtă de viață, iar soții se vor certa constant și vor rupe relația.

Pisica neagră care ți-a traversat calea este un semn prost. Dacă s-a întâmplat vineri 13, ar trebui să continuați să vă deplasați pe o cale diferită, în caz contrar veți avea probleme.

Poate, toate discuțiile despre posibilele pericole de vineri 13 sunt nu mai mult decât semne. Cu toate acestea, experiența și observațiile strămoșilor noștri arată că nu toate superstițiile sunt false. Aveți grijă!

Related Posts