Vacanța senzațională a lui Floyd Mayweather în Asia

shares

Floyd Mayweather

Un lux pur: vacanța senzațională a lui Floyd Mayweather în Asia. Fostul boxer s-a bucurat de zile de odihnă luxoase și spectaculoase în Dubai, Singapore și Indonezia.

Zvonurile despre un nou meci cu irlandezul Conor McGregor nu par a genera nici un stres asupra fostului boxer Floyd Mayweather, care se bucură de avere cu excursii în întreaga lume. Acest lucru a fost demonstrat în ultimele zile pe rețelele sociale.

'Unde ar trebui să călătoresc acum?', a declarat Floyd într-un post pe contul lui de Instagram pe 22 aprilie, unde a arătat o imagine cu el pe treptele avionului său privat. Acesta a fost începutul unei serii de imagini care au făcut clar faptul că fostul campion neînvins a petrecut o vacanță spectaculoasă.

Where should I travel to next ? #AIRMAYWEATHER

O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe


Mayweather a călătorit în toată Asia și a rămas în cele mai exclusiviste hoteluri din lume. Prima sa destinație a fost Dubai, în Emiratele Arabe Unite, unde a rămas la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (828 de metri înălțime).


În timpul șederii sale, boxerul pensionat s-a distrat la Ski Dubai, cea mai mare pantă de schi din lume, care se află în interiorul mall-ului 'Mall of the Emirates'. De asemenea, el a fost conectat cu natura prin hrănirea animalelor, cum ar fi urșii și girafele, și a fost în deșert, o necesitate pentru orice turist din acel oraș.

Traveling the world, having fun with my brother @theharlemhotboy #dubai

O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe


Feeding Teddy Bear #wildlife #dubai

O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) peNu a fost mulțumit de asta, așa că s-a întors în avionul său pentru a cunoaște o nouă destinație. 'Astăzi m-am plictisit, așa că am decis să călătoresc în Singapore ... stai liniștit, voi fi mâine într-o altă țară', a anunțat campionul într-o imagine în care el a apărut într-o piscină situată la înălțime.

Imaginile arătate de fostul luptător în vârstă de 41 de ani corespund piscinei de pe terasa hotelului Marina Bay Sands, care are trei turnuri independente de 55 de etaje pentru hotel, unite în partea de sus de o singură platformă. Mayweather s-a odihnit pe o terasă deschisă. Este cea mai lungă piscină înaltă din lume, cu o margine de 150 de metri și situată la 200 de metri deasupra solului.


Pool party on top of the world. #marinabaysands #airmayweather

O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe


Dar călătoria nu s-a terminat acolo. Mayweather s-a mutat în Bali, Indonezia. Acea destinație fiind locul în care se află în prezent și unde s-a bucurat de câteva excursii cu barca, cu tovarășii săi. Acesta este modul în care fostul campion mondial își petrece zilele, în timp ce toată lumea se întreabă dacă se va lupta din nou.

Related Posts