WhatsApp: don't touch here

shares

WhatsApp

Ai grijă! Nu atinge acest mesaj pe WhatsApp. Ce este cercul negru misterios din WhatsApp și de ce nu trebuie să-l atingi. Deci, primești un mesaj cu un cerc negru și scrie 'don't touch here' (nu atingeți aici).

Ce faci dacă ai apăsat pe 'don't-touch-here'? Prin apăsarea cercului negru misterios, serviciul nu mai răspunde. Singura modalitate de a rezolva această problemă este ieșirea din aplicație și reintroducerea acesteia. Și dacă nu puteți face acest lucru, reporniți telefonul.

Este o glumă care a devenit foarte populară în ultimele zile și care s-a răspândit foarte rapid pe platformă. Vestea bună este că nu este un virus, ci doar o farsă pentru a bloca sistemul.

Blocarea apare deoarece în spatele textului "don't touch here" este ascuns un cod cu mii de caractere pe care sistemul nu le poate procesa și astfel 'se blochează'.

Cel mai bine este să ștergeți mesajul imediat ce acesta este primit și să nu îl apăsați. Și dacă ați căzut deja în 'plasă', după cum am menționat mai sus, trebuie să părăsiți aplicația și, dacă este necesar, reporniți telefonul.

WhatsApp

Related Posts