Disciplina publicului japonez după meciul cu Columbia

shares

Cupa Mondială

Japonezii și-au curățat gunoiul! Videoclipul viral care arată lecția civică minunată și disciplina publicului japonez după meciul cu Columbia. Selecționata Japoniei a dat una dintre cele mai mari surprize în timpul primei întâlniri a Cupei Mondiale din 2018 din Rusia. A câștigat cu 2 la 1 împotriva Columbiei, dar a lăsat și o impresie bună, pe lângă faptul că este lidera grupei H.

Dar victoria nu a fost singurul lucru care a putut fi văzut în timpul meciului jucat la Mordovia Arena din Saransk. Nu! La finalul meciului, un suporter columbian a început un 'interviu' cu publicul japonez, iar aceștia au răspuns foarte politicos la felicitările suporterului.

Cu toate acestea, imediat columbianul a perceput că interlocutorii săi nu sărbătoreau la fel ca orice fan al fotbalului, mult mai mult într-o cupă mondială. Dimpotrivă ... curățau standurile stadionului! Da, după cum se poate observa în videoclipul viral, publicul japonez a început să strângă toate deșeurile în pungi albastre, fără ca cineva să o ceară.

Related Posts